Anders dan anders

Gravenburg

Er zijn natuurlijk meer adviseurs die kunnen helpen bij een hypotheekaanvraag ook zij geven vaak aan onafhankelijk en betrokken te zijn. 

Waarom dan toch kiezen voor Miriam Bats Hypotheekadvies? Hieronder de zaken waar ik waarde aan hecht. Wil je graag iets meer zien van wie ik ben 😊?  Klik dan hier.

Jouw belang staat voorop

Het aankopen van een woning kan een spannende aangelegenheid zijn, vooral omdat het om grote bedragen gaat. Duidelijkheid en inzicht in je financiën zijn dan essentieel, zo weet je wat je te wachten staat.

Maar hoe werkt dit precies? Het hypotheekproces kent verschillende fases van oriënteren tot het tekenen van de hypotheek- en koopakte bij de notaris. Met name de oriënterende fase is van groot belang. Hierin bekijken we wat jij kunt lenen, welke maandlast daarbij hoort en waar je verder nog rekening mee moet houden.

Voordat je een bod gaat uitbrengen op een huis, is het verstandig om toch weer even contact met elkaar te hebben. Ik kan je vertellen of er wijzigingen zijn in de rente of jouw situatie. Zo kun je met meer zekerheid en goed voorbereid gaan bieden op die mooie woning.

Kortom ik sta erop dat we tijdens het hele proces van kopen en financieren nauw met elkaar in contact staan, net zo lang tot je jouw woning hebt gevonden!

Bereikbaar en laagdrempelig

Je kunt me altijd bereiken via telefoon, WhatsApp, e-mail of social media, ongeacht de dag of het tijdstip. Ben ik toch even niet bereikbaar dan neem ik dezelfde dag contact met jou op. 

Onze gesprekken vinden trouwens plaats op een plek die jij prettig vindt, dat kan online, bij jou thuis of op locatie bij mij aan de keukentafel.

 Ik leg je graag alles uit over je hypotheekplan zodat je weet waar je aan toe bent. Je hoeft niet te aarzelen om vragen te stellen, daar ben ik voor.

Deskundig

In dit vak moet je uiteraard gediplomeerd zijn. Maar dat is niet het enige, een hypotheek is meer dan een lening. Het is ook een belangrijke beslissing voor je financiële toekomst. Daarom heb je een adviseur nodig die verder kijkt dan alleen de hypotheek. Iemand die je helpt en inzicht geeft in alle fiscale- en juridische regelgeving, maar ook kan helpen met zaken zoals erf- en schenkrecht, arbeidsongeschiktheid, overlijden, pensioen.

Een eigen huis met hypotheek betekent meer dan alleen aflossen en rente betalen. Als Erkend Hypothecair Planner help ik je hier graag bij. Wil je meer weten over wat een Erkend Hypothecair Planner voor jou kan betekenen? Klik dan hier om naar de website van de NVHP te gaan. 

Betrokken voor, tijdens én na de financiering

Het stopt niet nadat je de woning hebt gekocht, want situaties veranderen. Je gaat meer of minder verdienen, je wilt verduurzamen, je ontvangt een schenking, je moet belastingaangifte doen, je nadert de pensioenleeftijd. En zo kunnen er nog meer veranderingen op je pad komen. Belangrijk dus om met regelmaat naar jouw situatie te kijken.

Wat mij betreft spreken we elkaar jaarlijks, zo houden we elkaar op de hoogte van alle belangrijke financiële wijzigingen in je leven. Ik kan je dan direct ondersteunen bij bijvoorbeeld je belastingaangifte.

Adres

Magnustraat 44

9746 BS Groningen

Contact

telefoon: 06 23 41 45 56

e-mail: info@miriambatshypotheekadvies.nl

Chat openen
1
Waarmee kan ik je helpen?